Aamukahdeksalta kiertelimme pirtissä ikkunasta ikkunaan ihmettelemässä jälleen tätä uskomatonta teerien määrää! Nyt niitä istuskeli pihapuissa noin viitisenkymmentä, joskus on kuulemma laskettu jopa parin sadan linnun parvi! On se uskomaton näky, kun tuommoinen määrä isoja kanalintuja 'pesiypi' pihapuihin! Ei tätä kylää turhanpäiten ole ristitty Teerivaaraksi :).

Kuvat on otettu sisältä ikkunan läpi, vaikka mieli teki mennä kuvaamaan ulos.. Linnut ovat kuitenkin niin arkoja, että ikkunoissakin piti tiirailla varovasti, etteivät olisi pelästyneet.

Käyhän meillä tuossa lintulaudallakin vieraita, tosin paljon pienempiä. Talitiaisia runsaammin näyttäisi esiintyvät hömötiaisia. Mukavahan noitakin on seurata, varsinkin laiskajaakot kissanrontit Martti ja Morrison tykkäävät oikeinkin kovasti vain seurata tinttien touhuja. Jahtaamisessa ois jo ihan liian paljon vaivaa. Ja hyvä niin.

Mutta sitten heppahommiin.. Käytiin tänään isännän kanssa pitkästä aikaa ratsastamassa yhdessä. Tintti ja Wilma olivat oikein reippaalla tuulella ja täytyy sanoa, että railakasta kyytiä saatiin taas. Jopa isäntä. Wilma laukkasi mukavia pätkiä tulomatkalla, vaikka mennessä oltiin kahlailtu jopa puolimetrisessä kinoksessa. Meidän ratsastusreitillä ei ole kukaan ajellut edes kelkalla viime päivinä ja kun lunta on tullut melkoisesti, on sitä päässyt kinostumaan aukeille paikoille kunnon nietokset.

Olipahan mukava lenkki taas! Muoriskoilla riitti menohaluja vielä loppuun asti ja piti välillä pidätellä ihan tosissaan, että loppukävely ei mene loppulaukaksi ;). Kunto alkaa ihan selvästi kohota molemmilla; tähän asti ei tuo kahdeksan kilometrin lenkki ole jättänyt Mammoja vielä näin 'virtaisiksi'. Jokohan met kohta pidennetään lenkkiä?


Tintti

TammaMammoille tuli lenkillä kuitenkin aika hiki, joten muorit sai jäädä sisälle kuivamaan ja apehtimaan päiväheiniä... Illemmalla olisi tarkoitus ottaa ainakin toinen tammukoista taas töihin. Näytelmä 'Juliet, Rohkea Ratsastaja' jatkuu taas...


Wilma